Isporuka nakita i plaćanje

Dostava i plaćanje nakita za venčanja i ukrasa za kosu za mlade

Vaši naručeni proizvodi mogu biti isporučeni u roku od  3-5 dana po potvrdi narudžbine. U slučaju izuzetne potražnje za nekim proizvodom zadržavamo pravo dužeg roka isporuke o kojem ćete odmah biti obavešteni.

Isporuku svih proizvoda kupljenih u našoj internet prodavnici vrši Post Express, dostavu plaća naručilac prema cenovniku Post Express-a.

Plaćanje naručenog nakita za venčanja ili ukrasa za kosu za mlade možete izvršiti na dva načina:

  1. Plaćanje pouzećem - Vašu narudžbinu plaćate u gotovini prilikom isporuke neposredno dostavljaču kurirske službe, kojom prilikom plaćate i troškove dostave kurirske službe. Troškovi dostave su uračunati u ukupan iznos narudžbenice i vidljivi su pri naručivanju.
  2. Plaćanje pri preuzimanju - Vašu narudžbinu plaćate prilikom preuzimanja i u ovom slučaju ne plaćate troškove dostave. Nakit se može preuzeti isključivo na Vidikovcu u Beogradu, a u slučaju posebnog dogovora nakit se može preuzeti i nekom drugom delu Beograda.

TROŠKOVI DOSTAVE - NAPOMENA:

U slučaju da proizvode naručujete i isporuku očekujete od strane POST EXPRESS-a moguće je da poštarina bude i manja od poštarine navedene u narudžbenici. Razlog je  mala težina naručenih proizvoda kao i niska cena nakita, pa je provizija i naknada kurirske službe manja.