Naručivanje nakita za venčanje

Naručivanje nakita za venčanja i ukrasa za kosu za mlade

Naručivanje nakita za venčanja i ukrasa za kosu za mlade na webshop-u www.nakitzavencanja.vrs.rs je veoma jednostavno i lako. Potrebno je samo da odaberete željeni deo nakita ili ukrasa za kosu i ispratite proces naručivanja koji podrazumeva unos osnovnih podataka o vama radi lakše komunikacije i isporuke naručenih proizvoda.

Web shop www.nakitzavencanja.vrs.rs je otvoren za sve i pred svoje klijente ne postavlja nikakve uslove.

Registracija nije neophodna, a vaši podaci su maksimalno zaštićeni i nikada neće biti upotrebljeni u bilo koju drugu svrhu ili pozajmljeni trećoj strani.

Od www.nakitzavencanja.vrs.rs nećete dobijati mailove osim maila za potvrdu narudžbenice, niti ćemo vas zatrpavati neželjenom poštom.

 

Popunjavanje i slanje narudžbenice 

Nakon odabira nakita ili ukrasa za kosu za mlade i popunjavanja narudžbenice pritiskom na dugme Naruči vrši se slanje narudžbenice na našu mail adresu. Na vašu mail adresu iz narudžbenice takođe stiže mail sa potvrdom podataka, naručenih proizvoda i ukupnom cenom, kao i cenom dostave u zavisnosti od vašeg izbora pri popunjavanju narudžbenice. Pristizanjem maila potvrde, naručivanje je završeno.

Ukoliko u bilo kom delu procesa naručivanja naiđete na problem ili vam je nejasno šta treba uraditi molimo vas da nas pozovete na 064 025 45 25 i mi ćemo narudžbenicu preuzeti telefonom.

Za sva dodatna pitanja možete nam se obratiti putem maila nakitzavencanja@gmail.com.

 

Šta sledi nakon uspešnog slanja narudžbenice:

Pošto ste uspešno završili naručivanje željenog nakita za venčanja ili ukrasa za kosu za mlade i dobili mail potvrdu, možete očekivati naš poziv.

Mi pozivamo sve klijente uglavnom odmah nakon pristizanja narudžbenice, a najkasnije u roku od 24 časa.

Pozivom želimo da se uverimo da ste naručili baš ono što ste želeli i da li možda želite neke modifikacije u smislu dimenzija, boja ili rasporeda, pošto je to moguće uraditi. Takođe, u ovom razgovoru možemo precizirati rokove izrade ili dostave. Najkraći rok izrade i dostave na vašu adresu je 72h.

Ukoliko je potrebno, možemo vam izaći u susret i skratiti vreme od prijema narudžbenice do dostave na vašu adresu, ali samo u delu koji se tiče same izrade. Isporuku kurirskom službom možemo ubrzati samo onoloko koliko je to njihovim uslovima propisano.   

Nakon provere i dogovora o eventualnim modifikacijama nakita za venčanja ili ukrasa za kosu za mlade pristupa se izradi. Izrada se vrši ručno i zahteva određeno vreme. Vreme izrade zavisi, kako od vrste i količine naručenog/ih proizvoda, tako i od njihove složenosti.